Parafinsko ulje-teško

Parafinsko ulje-teško
Nema na stanju Lično preuzimanje
Šifra proizvoda
PUT

Parafinsko ulje-teško

Parafinsko ulje-tečko je tečnost bez boje i mirisa, koja predstavlja smesu zasićenih ugljovodonika.

Hemijski naziv
Parafinsko ulje
Izgled
Bezbojna tečnost
Rastvorljivost
Nerastvorljiv u vodi
Viskozitet
110-230 mPas

Koristi se u kozmetici, sredstvo za podmazivanje masina, gorivo za kerozinske lampe, u vinarstvu kao zaštita od oksidacije i kao komponenta voskova za depilaciju.

Voditi računa o upotrebi lične zaštitne opremei higijeni. Nemojte jesti,piti ili pušiti dok radite.

Vreme skladištenja je neograničeno. Čuvati u zatvorenim orginalnim pakovanjima.

Preporučeni proizvodi