USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluga (dalje u tekstu "Kupac") omogućavaju kupovinu proizvoda.

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu "sajt") je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstaviti kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Da bismo uspešno obradili porudžbinu i pružili što kvalitetniju uslugu prikupljamo neophodne, osnovne podatke kupaca i podatke neophodne za poslovanje i informisanje u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Korišćenje našeg servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email obaveštenja. Kupac se slaže da prodavac njegvu adresu i broj telefona može dati kurirskoj službi, Aks Express Kurir, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom.

Registracija je obavezna kako bi se kupovina realizovala. Kupac snosi svu odgovornost za tačnost podataka koji su uneti prilikom registracije na sajt.

Porudžbina putem sajta moguća je za sve proizvode na sajtu klikom na korpu koja se nalazi u okviru proizvoda. Sve kupovine koje se realizuju putem korpe su finalne i neopozive.

Nakon zaključenja porudžbine, na email koji je kupac ostavio kao kontakt, biće prosleđena potvrda da je porudžbina primljena. Ukoliko Kupac ne dobije potvrdu, potrebno je da proveri ispravnost email adrese koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema da pošalje na email adresu porudzbine@industria.rs. Po prijemu porudžbine Prodavac kreće u njenu obradu koja se završava potvrdom na email Kupca da će porudžbina biti realizovana.

Cene proizvoda su u dinarima i uključuju PDV . U cenu proizvoda nije sadržana cena dostave/isporuke proizvoda. Ona pada na teret Kupca. Plaćanje proizvoda se vrši pouzećem ili uplatnicom za fizička lica. Ukoliko se odlučite zapouzeće obavezni ste da roba koja Vam bude dostavljena na adresu platite kuriru. Pravna lica plaćanje moraju izvršiti virmanski preko naloga za prenos.